Matinal de disseny, dades obertes i ludificació amb Falla Immaterial

DISSABTE 12 MARÇ  HORA 10:30 – 12:30

Ubicació Octubre Centre de Cultura Contemporània

12 Carrer de Sant Ferran

46001 València

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València et convida on parlarem de disseny de cartells i tipografies falleres al mateix temps que jugarem a redescobrir els nostres barris amb les dades obertes de la ciutat de València. amb la Falla Immaterial de la Universitat de València.

Hi intervindran Maria José Tornero (artista i primera dona guanyadora del cartell de Falles el 1976), Miguel Ángel Moya (professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València), Emilia López-Iñesta i Francisco Grimaldo (ambdós de l’equip investigador de la Falla Immaterial).

La Falla Immaterial és un projecte de divulgació científica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) que apropa la cultura tradicional a l’avantguarda en enginyeria i ciència de dades que enguany ha estat desenvolupada amb la col·laboració de la Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València

Cal que vingueu amb les mans lliures, bona gana i el mòbil carregat. Jugarem a construir monuments fallers virtuals de manera col·laborativa i vos obsequiarem amb una reproducció molt especial del cartell de Falles de 1976.

La web del projecte de la falla és https://fallaimmaterial.com/

Per inscriure’s a l’activitat podeu emplenar aquest formulari:

https://encuestas.uv.es/index.php/494466?lang=ca-valencia